Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nancy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18922843554

Free call
Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Τρεξίματα ηλεκτρικής ενέργειας με την ηλιοφάνεια, και Desun μαζί με σας.

  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
  • Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Desun Αριθμός Υπαλλήλων: 199~299
Ετήσιες πωλήσεις: 20000000-30000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 40% - 50%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Το Desun ιδρύθηκε το 2009 και βρέθηκε σε Shenzhen, και προγραμματίζουμε στην οργάνωση σε Malaysia.Desun έχουμε τη διεθνή πιστοποίηση του ποιοτικού συστήματος ISO9001 το 2012 και επίσης έχουμε λάβει TUV IEC61215 και το IEC 61730 για τα ηλιακά πλαίσια μας. Με περισσότερο από 10 έτη ανάπτυξης, τώρα έχουμε περίπου 250 προσωπικό και το χώρο παραγωγής 8000 ㎡. Προκειμένου να ακολουθηθεί η υψηλότερη ποιότητα, μεταρρυθμίζουμε συνεχώς και καινοτομούμε η τεχνολογία ενθυλάκωσής μας για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων των πελατών μας στην αγορά. Το Desun έχει χτίσει τη φιλική επιχειρησιακή σχέση με IMI, WAKAWAKA, δ-ελαφρύ, Eton, GoalZero, και ούτω καθεξής.

Τα ηλιακά πλαίσια Desun εφαρμόζονται ευρέως στα υπαίθρια ηλεκτρονικά προϊόντα όπως το ηλιακό έξυπνο τηλέφωνο, οι τράπεζες ηλιακής ενέργειας, η ψηφιακή κάμερα, το lap-top, η φθορά ή οι φορητές συσκευές, το μπλε ραδιόφωνο δοντιών, το ΠΣΤ, τα ηλεκτρικά οχήματα, και οι υπαίθριοι λαμπτήρες. Μπορούμε προσαρμοσμένα διαφορετικά ηλιακά πλαίσια μεγέθους με τη διαφορετική τεχνολογία σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Εκτός από τα ηλιακά πλαίσια, μπορούμε επίσης να παραγάγουμε το ηλιακό πακέτο φορτιστών και τα ηλιακά σακίδια πλάτης, και να επιλέξουμε τα διαφορετικά ηλιακά κύτταρα σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών κυττάρων Sunpower, ηλιακά κύτταρα CIGS, Monocrystalline ηλιακά κύτταρα.

Ιστορία

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Υπηρεσία

   Η ηλιακή τεχνολογία Desun Shenzhen που βρέθηκε σε Shenzhen με 250 προσωπικό και 7500 τετραγωνικά μέτρα ιδρύθηκε το 2009. Το Desun έχει τη διεθνή πιστοποίηση του ποιοτικού συστήματος ISO9001. Η αποδοτική διαχείριση και τα ακριβή πρότυπα παραγωγής είναι αυτό που Desun ακολουθεί πάντα, το οποίο είναι χρήσιμο να παραγάγει τα ηλιακά πλαίσια με τη κορυφαία ποιότητα που είναι δημοφιλής στην αγορά. Μεταρρυθμίζουμε και καινοτομούμε η τεχνολογία ενθυλάκωσης για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα των ηλιακών συσκευών για τους πελάτες.

  Τα ηλιακά πλαίσια Desun εφαρμόζονται ευρέως στα υπαίθρια ηλεκτρονικά προϊόντα όπως το ηλιακό έξυπνο τηλέφωνο, οι τράπεζες ηλιακής ενέργειας, η ψηφιακή κάμερα, το lap-top, η φθορά ή οι φορητές συσκευές, bluetooth οι συσκευές, ΠΣΤ, τα ηλεκτρικά οχήματα, και οι υπαίθριοι λαμπτήρες. Έχουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς τεχνικών για να παρέχουμε στους πελάτες όλα τα είδη λύσεων ηλιακής ενέργειας, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα διαφορετικά είδη ηλιακών πλαισίων των οποίων σειρά δύναμης από 0.03W περισσότερο από σε 300W σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Εφ' όσον έχετε τις ιδέες, σας καλωσορίζουμε για να έρθουμε στην επιχείρησή μας και να επικοινωνήσουμε με τους μηχανικούς μας πρόσωπο με πρόσωπο με τα ηλιακά προϊόντα σχεδίου για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση στην αγορά.

  

 

Η ομάδα μας

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

overseas@desunpv.com
+86 18922843554