Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nancy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18922843554

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Η ηλιακή τεχνολογία Desun Shenzhen που βρέθηκε σε Shenzhen με 350 προσωπικό και 18000 τετραγωνικά μέτρα ιδρύθηκε το 2009. Το Desun έχει τη διεθνή πιστοποίηση του ποιοτικού συστήματος ISO9001. Η επιχείρησή μας διοργανώνει επτά σημαντικά εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένης της ταξινόμησης του εργαστηρίου, το τέμνον εργαστήριο, το εργαστήριο συγκόλλησης, το εργαστήριο SMT, το εργαστήριο ελασματοποίησης, το συσκευάζοντας εργαστήριο και το εργαστήριο συνελεύσεων. Στο τέμνον εργαστήριό μας, υπάρχουν 14 αυτόματες τέμνουσες μηχανές λέιζερ, οι οποίες μπορούν να κόψουν 40000 κομμάτια των ηλιακών κυττάρων κάθε μέρα. Στο εργαστήριο συγκόλλησής μας, υπάρχουν τέσσερις μεγάλες αυτόματες μηχανές συγκόλλησης σειράς και έξι μικρές αυτόματες μηχανές συγκόλλησης σειράς, οι οποίες μπορούν να ενώσουν στενά τα ηλιακά πλαίσια 16000pcs με τη δύναμη που κυμαίνεται από 2W ως τα μεγαλύτερα ηλιακά πλαίσια 6W και 2000pcs με τη δύναμη που κυμαίνεται από 100W ως 180W κάθε μέρα. Στο εργαστήριο SMT μας, υπάρχουν δύο αυτόματες μηχανές SMT, οι οποίες μπορούν να παραγάγουν τα μικρά ηλιακά πλαίσια 40000pcs με τη δύναμη που κυμαίνεται από 0.1W ως 2W.

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

OEM / ODM

     Ηλιακή Co. τεχνολογίας Desun Shenzhen, ΕΠΕ εξειδικευμένο στα ηλιακά προϊόντα από το 2009. Ιδρυμένοι σε Fuyong Shenzhen, κινηθήκαμε προς την πόλη Shiyan το 2015. Μετά από την ανάπτυξη 9 ετών, η αύξηση από το 1200 ㎡ περιοχής εργοστασίων περισσότερο από σε 18000㎡. Ο αριθμός υπαλλήλων αυξάνεται από 60 σε 300 γύρω.

Σαν επαγγελματικό ηλιακό εργοστάσιο, στοχεύουμε να είμαστε νέα ηλιακά προϊόντα ειδίκευσης, καινοτομίας και έρευνας. Μπορούμε να παρέχουμε το cOem και την υπηρεσία ODM σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Τα ηλιακά πλαίσια μας χρησιμοποιούνται ευρέως στις υπαίθριες περιοχές, μεταφορά, τηλεπικοινωνίες και το Διαδίκτυο των πραγμάτων, πρέπει να συνεργαστούμε με πολλές επιχειρήσεις για να σχεδιάσουμε τα ηλιακά προϊόντα εφαρμόσαμε κεκλεισμένων των θυρών, τους λαμπτήρες και τα φανάρια, σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, ακολουθώντας συσκευή ΠΣΤ, bluetooth συσκευές, και ούτω καθεξής, δεδομένου ότι έχουμε τα διαφορετικά είδη ηλιακού κυττάρου, συμπεριλαμβανομένου του κυττάρου Sunpower, κυττάρων CIGS, monocrystalline και πολυκρυσταλλικό ηλιακό κύτταρο πυριτίου, μπορούμε προσαρμοσμένα διαφορετικά είδη ηλιακών πλαισίων ή ηλιακών προϊόντων να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, το οποίο είναι ένα από το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας.

 

Shenzhen Desun Solar Technology Co.,Ltd.

 

 

Ε & Α

Τα περισσότερα από τα ηλιακά προϊόντα μας προσαρμόζονται. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας, έχουμε καθιερώσει μια επαγγελματική ομάδα για να προσαρμόσουμε τα διαφορετικά ηλιακά πλαίσια για τα προϊόντα τους. Έχουμε τα monocrystalline, πολυκρυσταλλικά, ηλιακά κύτταρα Sunpower, LG και CIGS που μπορούν να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε τα κυκλώματα για να συναντήσουμε τα σενάρια χρήσης των προϊόντων των πελατών. Εάν υπάρχει μια ανάγκη να σχεδιάσει το σύστημα ανεφοδιασμού ηλιακής ενέργειας, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε για σας 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

overseas@desunpv.com
+86 18922843554